Februar


Fredag, 1 feb 2019

Alle har ret til en værdig pensionsalder

Det har altid været en vigtig del af det socialdemokratiske projekt at bekæmpe ulighed, og det er det stadig. Derfor foreslår vi nu en ret til tidlig pension for dem, som er blevet nedslidte, og dem, som har været længst tid på arbejdsmarkedet.


Lørdag, 2 feb 2019

Lad os kvitte smøgerne!

For første gang i tyve år er antallet af rygere stigende. Det er en kedelig udvikling. Det er mange menneskeskæbner, tobakken har på samvittigheden. Men vil Socialdemokratiet og jeg så gøre noget ved det, spørger PingvinNyt. Svaret er et rungende ja!


Fredag, 8 feb 2019

Nyhedsbrev fra Daniel Toft Jakobsen, februar 2019

Socialdemokratiet er kommet med et nyt forslag om en differentieret pensionsalder. Nedslidte fortjener også en værdig pension. Og så er regeringen kommet med et udspil til en sundhedsreform, som desværre handler for meget som struktur og organisering og for lidt om de ressourcer, som sundhedsvæsenet trænger til.


Søndag, 10 feb 2019

Sundhedsvæsenet har brug for flere hænder - ikke nye strukturer

Lad det være sagt med det samme. I Socialdemokratiet tror vi ikke, at en nedlæggelse af den folkevalgte del af regionerne er løsningen på de udfordringer, sundhedsvæsenet står over for. Tværtimod.