Mød Daniel

Jeg er medlem af Folketinget for Socialdemokratiet og valgt i Østjylland. Jeg stiller op til folketingsvalget i Favrskovkredsen, Østjyllands Storkreds. Og så er jeg familiefar.


Jeg bor i Øster Snede sammen med mine hustru Mia og vores tre børn. Vi har en søn fra 2005, en datter fra 2009 og en søn fra 2013.

I 2005 blev jeg kandidat i statskundskab fra Aarhus Universitet. Det var også i Aarhus, jeg blev aktiv i partiet – bl.a. som formand for Christiansbjerg Partiforening.

Ved valget i 2015 fik jeg 4344 personlige stemmer, og siden har jeg været medlem af Folketinget. Her sidder jeg også med i fire af Folketingets udvalg.

Der er noget, som er vigtigere end andet

Politik handler i dag alt for meget om taktik, fnidder og personsager. I stedet bør politik handle om de ting, der virkelig betyder noget. Der findes ingen lette løsninger på Danmarks og verdens helt store udfordringer. Men det er nu engang dem, som politik først og fremmest bør handle om. Og det nytter ikke bare at kritisere de andre. Løsningerne skal findes i fællesskab.

Jeg går til valg på fire politiske værdier, som jeg tror, kan bidrage til at løse nogle af de største udfordringer i Danmark og i verden. Disse værdier vil udstikke retningen for mit politiske arbejde i den næste valgperiode. Du kan læse mere om mine fire værdier her på siden.

Læs også mit CV

 

Mine mærkesager


Kontakt mig